top of page

FAQ

Frakt

Smycket tillverkas vid beställning och skickas inom en vecka. Maila designbytjader@gmail.com om du önskar annan längd, bredd eller om du har andra önskemål än det som finns att beställa på hemsidan. Armbanden levereras i bomullspåsar. 

Fri frakt inom Sverige. Skickas med Postnord, spårbar frakt.

Frakt övriga världen -  99 sek. Fri frakt till övriga världen vid köp över 1500 sek 

Material

Smyckena är gjorda för hand. De bör inte användas i vatten. Skinnet kan mörkna med tiden, särskilt armbanden i färgerna naturell och vit. Armbanden med knapp och ögla kan töjas en aning med tiden. De stela armbanden och ringarna kan formas och böjas till önskad storlek. 

Retur

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. För att byta eller returnera en vara står du för fraktkostnaden. Maila designbytjader@gmail.com vid eventuell retur/byte. Retur och byte gäller ej specialbeställningar. 

Vilken storlek ska jag beställa?

De breda armbanden är böjbara och passar de flesta handleder mellan 15 - 17 cm. Vill du ha en annan storlek måste du kontakta oss.

DSC05818.jpg

De smala armbanden kräver handledsmått vid beställning. Mät handleden med ett mjukt måttband, mät inte för löst och inte för hårt. Se bild. Lägg inte till extra centimeter, det kommer att tillverkas med utrymme.

Betalning

Vi accepterar kreditkort (VISA, Mastercard, American Express), svenska kunder kan även betala med Swish. Gör beställningen online och gör sedan en swish-betalning till det nummer som anges i kassan.

Specialbeställning

Det är möjligt att göra en specialbeställning, du kan kontakta oss på designbytjader@gmail.com så kan vi diskutera processen.

Showroom

Du kan prova, se och hämta smyckena personligen i vårt showroom i Bromma, Stockholm. Maila designbytjader@gmail.com för att boka tid.

bottom of page